uppdate, vet inte vad jag tänkte på? och "minA" videos idag

uppdate: igår städade vi typ halva dagen :( , vet lite trist, men sedan..... vi skulle iväg och bowla, men.. det var sommar stängt, vilket de inte lagt in på telefonsvararen, då gick vi och hyrde tre filmer; Arn tempelriddaren, Charlie Wilson´s war och Juno, och självklart lite godis mitt i mitt nyttiga liv.  Sedan trippade familjen Fasth-Simonsson vidare till Pizzerian, där jag åt en parma och mozzarella sallad. Där satt vi och pratade i mer än en timme och bara mös.

Jag har kommit fram till att jag SKA leva i nuet, dag för dag. Och jag skia säga dig, det är svårt, man längtar helatiden efter något, -åhh snart är det sommar, - jag längtar till i morgon då vi ska se på den och den filmen, men jag lovar dig den dagen, tiden kommer, eller inte och så är det! Som alla som får barn de längtar tills barnet snart ska prata, gå osv i stället för att njuta av den tid som är nu, varje tid har sin tjusning.
Så jag njöt faktiskt av dagen igår, försökte att bara tänka på hur otroligt bra vi hade det just då. När vi senare på kvällen tittat på två av filmerna, ätit vårt godis och jag låg i min säng, som prinsessa på ärten, gled såklart tankarna iväg om morgondagen, sommaren och allt skit man nu tänker på, MEN då bara tog jag ett grepp om mig själv och faktiskt tvingade tankarna till idag! jag tror det är otroig viktigt att inte heltiden luska efter framtiden, för när jag bara kontrolerade tankarna och lät dem glida iväg Om dagen så somnade jag ganska snart. Mitt problem med att sova beror någ på mina tankar, jag hatar att vara med mina egna tankar, tills igår!

Så nu till idag, sov till 12, wooooow typ 11 timmar. Vinglade ner till soffan, trött ändå :P , och åt frukost medan tvn blixtrade förbi. Och så blixtrade även timmarna förbi, till nu, ligger här i solen, eller solen va här nyss, gick i moln. Ligger i alla fall och bara har det skönt, i nuet! Klart jag längtar till Moonligt; vampyr programet i kväll på 3:an 19.00, men jag njuter faktiskt av den tiden som är nu innan, det är llite härligtn att längta, men fortfarande leva i nuet, för när man väl tittat på programet är det slut. Som julafton men längtar och längtar för att få öppna presenter och när man väl gjort det är allt slut. Men jag har faktiskt ändrat mig, julklappar är inte bäst, det är själva dagen, spendera den med familjen, alla är glada trevliga, god mat, den bästa dagen som finns, alla är speciella, inte som på födelsedagen då en är speciell. wow jag tror att jag kansk lever i nuet hela julafton, njuter av varje del av dagen, för jag tycker längtan hela dagen är bäst, tomten, SOM FINNS, ska komma sent på kvällen.
Vad händer när man dör? det är något man grubblar flera gånger, och det är läskigt. Jag har en teori, när de som överlever en nära döden upplevelse säger de att de ser ljuset, men jag tror då att man håller på att födas på nytt som en bebis, ljuset är när man kommer ut ur magen. För det är väl lika många som trotsar döden som bebisar som dör när de kommer ut eller är i magen?! Man kan ju hoppas, eller vad vill man efter döden, sväva på moln i himmelen? det vore rätt, coolt, elle nej bra, tänk en plats där bara gott finns i himmelen ljust, varmt glatt. Man kanske blir som en skyddsängel, som i en bok jag läste, då det finns en himmel som är lite som jorden men shopping, cafeer osv. Ellet som i en annan bok jag läste att man hamnar i en värld som är som jorden men man åldras baklänges, tills man är en bebis och färdas tillbaka till jorden? låter skumt, men vem vet? vad tror du?
Shiit jag låter ju som värsta psykot, men det är bara sjuka tankar som säkert alla tänker, men ingen tar upp?! Vad tror du egentligen!
Nej ska nu läsa min bok; eclipse av Stephenie Meyer, som är tredje delen i en serie, Om jag kunde drömma, När jag hör din röst. Är faktiskt tredje gången jag läser denna bok, som är på engelska :P , inte kommit på svenska än.

Look like this:
Mina två videos idag, absolut!
Moonlight, summerar det mesta..
 

Moonliht, bättre video :P love it!

Måste bara påpeka..

..asså shiiit den där lilla byn morden i midsommer, i varje avsnitt dör en person minst, hur sjutton finns det några människor kvar? Det bor ju jätte få där och om en dör varje avsnitt kan ju ingen vara kvar nu...och egentlihen hur kan det vara möjligt att  det dör så många i en liten by, värsta mördar byn...
    

HAHA, hittat ännu mer värdelösa listor, test, kalla vad du vill...

HAHA hittade detta i min kära kompis blogg, gud detta måste ju ha varit länge sedan, men shiit vad kul vi hade, ja bäst att du inte berätta vad vi gjorde :P

vild helg + tisdag. Okej, ska berätta om helgen kanske först. jag sov ju hemma hos Elin i fredags till lördagen eftersom hon behövde starkt moraliskt stöd så fanns jag där och tog hand om hennes nervositet fram tills jag somnade, förlåt för det men du var nervös i onödan, tycker synd om dig som fan för det. På lördagen åkte jag hem ganska tidigt för att städa men sen blev jag iväg skickad och Emma tog hand om mig under resten av dagen :) Vi var i stan och raggade runt lite, fanns ju lite heta boys (A). På kvällen kom Emelie och Melinda samt Emma hem till moi och vi drog och bowlade, det var jättetrevligt, även om Melinda och Emelie gjorde så att jag förlorade, dålig stil på er asså, ni vet ju att jag egentligen är bäst på bowling(dagens skämt...) Sen köpte vi godis och drog hem igen och tittade på säg att du älskar mig, och Emma fällde en tår:/. Framåt kvällen hade vi grymt roligt när vi gjorde en sak som jag tyvärr inte vågar berätta (A) haha, men ni vet iaf, aight?;) Det blev ju lite galet men vi slocknade till slut och vaknade upp igen klockan 10 av att Petter ringde mig, sen somnade vi igen och på något konstigt sätt låg jag i min egen säng igen när jag vaknade, och när Petter kom och knackade på så vaknade vi och då hängde trosor och en bh i taklampan.. det var riktigt skumt och jag vet fortfarande inte varför de hamnade där. Framåt eftermiddagen umgicks jag, Jennifer, Emma, Petter, Sebbe och Emil ett tag. Jag hade typ värsta damp för att jag har sovit så lite, så jag blev typ buren lite då och då för att jag var jobbig. Sen drog vissa och Alex kom, så va jag med dem innan jag drog hem och slocknade <3

Nu till vad n
i nu vill kalla detta, och nej har inte blivit besattt, bara en kul/tråkig tidsfördrift. Och jag vat att Melinda darling älskar
dessa ^^

JAG
[x] Jag är kortare än 170cm.
[ ] jag tycker att jag är ful
[  ] Jag blir lätt brun. 
[x  ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
(ibland så, ändrar mig helatiden)
[  ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
(hehe, kanske, men då skulle ju alla de och alla skulle så lika och fejk ut, hur kul är det?!)
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg
[x] Jag har mer än två piercingar.
(hål i öronen)
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
( men inte så de har hört)
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.
[ ] Jag har mist ett syskon

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[x ] Jag jobbar.
(jobbar just nu på ålderdomshem, har jobbat på vivo)
[ ] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
(räknas typ en penna?)
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[x] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
(i munnen, vid en operation)
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.


EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x]Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.


ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[ ] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
(Ja, det betyder ju att någon har dött)
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord..

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
(mp3 i mobilen)
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
( ganska så)
[x] Jag ser på nyheterna. ( när jag måste)
[x] Jag dödar insekter.
[ ] Jag svär ofta.
( faan....ta -fanta också) så inte direkt :P
[x] Jag sjunger i duschen.
[1/2 ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ 1/2] Jag är petig med grammatik.
( blir lätt om man ska få mvg i svenska)
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka. (
Faktiskt, fråga bara familj och vänner :P, är deras bakfantast, ville förut bli konditor)
[1/2] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå. (gillar olika färger varje dag, beroende på vilket humör jag är på, idag blommigt linne, med just ljusrött, oxh gråa joggingbyxor till, är glad men uttråkad)
[x] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[1/2] Jag vet hur man skjuter.
(...sikta...sjkut..?)
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag är bra på matematik. 
(tydligen eftersom jag fick mvg i det)
[ ] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[1/2] Jag är väldigt kittlig. (
inte direkt, kan stå ut)
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[1/2] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv(
liten aning, kanske något med språk och resa)

Jag kommer ifrån: Sthlm, förort :)
Jag heter:Emelie

Hur gammal är du: 15, 16 i8 november

När fyller du år: en dag varje år

Tycker du om någon just nu: min kära syster, just nu i alla fall, beror kanske på att hon just kom hem och inte har hunnit bråka än, men älskar henne ändå, älskar såklart min kära moder och bäste fader.
Om sex månader: har jag börjat i gymnasiet

Jag samlar på: gråtande barn tavlor

Gröna eller röda äpplen: både och tror jag, brukar äta granny smith, men älskar båda

Vem ringer du när du är arg/ledsen: kära modern min.

Gillar du golf: har faktiskt aldrig provat "på riktigt", mrn är sååå tråkigt att titta på
Vilken tid gick du upp idag: typ 10

Har du sovit i din egen säng inatt: jupp, med simba 

Har du sovit ensam inatt: nej..

Har du strumpor på dig just nu: nej, barfota kör vi här...
Hur svarar du i telefonen: -Hej det är Emelie...
Vad ska du göra ikväll: bara vara hemma, och kolla på tv med mami
Vad ska du göra imorn: sova, släktmiddag typ.

Var vill du bo när du blir stor: vet inte, vart världen för mig...

Är det ok att gråta: ja, självklart, när som helst!
När grät du senast: typ igår till extrea homemakeover

Vilken årstid tycker du bäst om: vår/sommar,  allt får liv igen och blir glatt, ljust, varmt
Laddar du ner musik och film ifrån internet: venne hur

Vad skulle du göra om du vann en miljon: resa, shoppa och sedan vara lite tråkig och spara, den som spar han har!

Bär du glasögon eller linser: nej, behöver inte.

Tycker du att det är viktigt att ha märkeskläder: nej spela roll, kul med både och. tar vad som är snyggt!

Har du piercing: nej, vill ta i naveln, men har i öronen

Vill du gifta dig: ja, men isf med mr.right ^^

Vill du ha barn: ja, minst två.
Solar du ofta: ibland, men det ska bli ändring på det (ofta ska de bli) vill bli brun!

Är du bra på att laga mat: ja, an faktiskt ganska mycket
Gillar du att dansa: ja, alltid kul att dansa.

Hur vig är du: rätt vig faktiskt, eller vad man ska säga? övar för att kunna gå ner i splitt eller spagat, vilket är vilket?

Vilken är din favoritglass: coccos vitchokladglass, apelsin, pistage, några fler äpple på montis i gallerian är super!

Tror du på ett liv efter döden: nej, eller kanske...ingen vet

Bor dina föräldrar tillsammans: ja, lycklig ;D

Är du en morgon eller kvällsmänniska: både och kanske, var svårt att sova får ångest, vill inte :S :(

Vilken ögonfärg har du: typ blå

Vilka hårfärger har du haft: blont, mest, brunt, lite röd aktigt någon gång, rosa slingor typ någon dag, svarta och lila slingor , har kanske haft fler.. just det kyckling gul :S, gröngrått...
Har du någonsin gråtit dig till söms: ja, tror det, eller vet inte om jag slutat precis innan...sorligt

Är du beroende av något: säkert
Röker du: Gud nej är typ allergisk.

Senaste låt du hörde: musik finns ju överalt hela tiden, reklam nyss.

Vad gör du på helgerna: olika varje helg

Brukar du bädda sängen: ibland, eller inte.

Vad va det senaste du sa: -vad var det senaste ord jag sa :P innan det sa jag stavas allergisk med ett eller två L

Vem kramade du senast:modern eller systern min.

Saknar du någon just nu: aah, för många.

Vem ringde du senast: modern min

Var du glad igår:Ja, vi var ju och kolla på en ny mobil till mig, den kommer snart, kolla i min blogg om i går så ser du.

Sminkar du dig: ja, inte varje dag men ganska ofta.

Känner du dig värdelös: nej det gör jag inte. ingen är värdelös!


1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
Två msk margarin, första bok jag tog var bara bil på plättar, andra på biffar, tredje gången gillt, i en viktväktarna bok
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
luft? eller längre ner soff kanten.
3. Vad var det senaste du såg på tv?
kollar nu, smekmånaden, en film
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
22.15, men den va tydligen 22.27, ganska nära
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
pratet på tvn
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
var ute och satte fast simba
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
på min blogg sida

8. Vad har du på dig?
rödblommigt linne, grå joggingbyxor
9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
kommer inte ihåg, man drömmer ju alltid något.
10. När skrattade du senast?
typ nyss. haha
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Lite tavlor , spegel, hylla, lampa, bokhylla, blomma...
12. Har du sett något konstigt på sistone
Det finns ju konstiga saker överallt, men jag minns faktiskt inte just nu,
14. Vilken var den senaste film du såg?
nu, smekmånaden...
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
allt! och spara, investera, skänka...
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
ehmm....
17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Jag skulle egentligen förändra mycket, men förutsättningar för människors levnadsvillkor. Ta från rika, ge till mig :)
18. Tycker du om att dansa?
Jag ÄLSKAR att dansa, de e skitkul! :D
19. George Bush?
Kommer snart inte vara president i USA längre...
20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Isak och tjej vet jag inte riktigt..gillar sigrid men det är så gammalt
22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
ja, funderar redan kanske på det...
23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Hej, du är mycket välkommen, men vi har inte väntat dig så ner på jorden igen med dig.

 Hittade detta på en komis sida, tack!

Spana in

Hitta dessa spel på en sida för er sex and the city fans.

http://www.spela.se/spel_/Sex-and-the-City.html

på quizet blev jag Miranda :P


Men herre min guuuud vad är detta, man skäms ju för att vara svensk...precis som i fotbollen :P


Några riktigt bra videos...


Blommorna i videon är suddiga, just som kärleken... The rose, Bette Middler
 


En riktigt duktig tjej sjunger en mycket svår och bra låt Hero Mariha Carey
 

Rolig version av Bonnie tylers låt holding out for a her (I need a hero)
 

Kan bara inte sitta still när jag hör denna låt; Pointer sisters I´m so exited
 

Vet inte om jag direkt gillar låten, men det är bara lite kul att ha med denna video eftersom denna serien går på tv nu Girlicious, så vill du inte veta vilka som vann, titta INTE på videon.


Otrolig röst, hur gammal är hon? är hon typ 10! fatta! My heart will go on med Zara LarssonGanska många, men håll med dem är bra..skulle kunna lägga in många fler, gör kanske det en annan dag :)

"Min" video idag

En ganska gammal video som då väcker gammla minnen!Nu blir Melinda glad

Oj, här bränner jag alla test på en gång, jobbigt att läsa? läs ändå!


HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös? tror inte det...
Tackat nej till sex? aao
Hånglat med nån riktigt ful? haha jarå,  tyvärr
Hånglat med fler än 50 pers? nejfan! jag vill inte ha 50 personers saliv i magen i 10år!
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll? nja, inte riktig tror jag inte
Gjort något riktigt dumt? många gånger, det gör man ju alltid!
Gjort något du verkligen ångrar? ja det är klart, men jag ångrar inget nu, detta är jag!
Varit nykter på nyårsafton? aa :)
Åkt ambulans? nej
Gjort nåt olagligt? typ oundvikligt, regler är till för att brytas, ibland:P
Fått din mamma att gråta? jaa många gånger, förlåt mamma!
Blivit polisanmäld? nej så dum är jag inte!
Slagit ner någon? aldrig, men skulle vilja ibland!
Skämts över dina föräldrar? varför?
Skämts över dig själv? hah japp, ibland så, när jag är trött kan vad som helst hända.
Sagt jag älskar dig och menat det? Jag älskar min familj!
Bråkat med din pojkvän? har ingen såå..
Tar du droger? nej, knark är bajs!
Dricker du? neej :)
Vilka kläder sover du i? kläder? pyjamas ibland, trosor ofta.
Vad hatar du verkligen? mycket :o
Varit kär? venne, svårt att veta vad man egentligen tyckte när man var liten.
Har du varit kär i någon du inte haft en chans på? hah, kanske lite :P
Är du ensam nu? ensam?
Vill du gifta dig? jaa om jag hittar rätt. Detär ju varje prinsessas dröm!
Vill du ha barn? Ja självklart, måste ju föra vidare släktet.


SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? JAG :D, förutom jag, min katt simba :P
Såg dig gråta? Bodyguard ; whitney houston
Du delade en drink med? syrran tror jag..
Du gick på bio med? Petra danspartner, vi såg brudens bäste man.
Skällde på dig? mamma... i telefonen om städning :D

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? föll kanske en tår till extrem homemakeover
Kramat någon? pappsen <3
Pussat någon? -??
Köpt någonting? massa mat!
Sjungit? självkllart! Mig kan man inte få tyst på, pensionärerna uppskattar mig i alla fall :P
Saknat någon? JA, systern min.


HAR DU:
Telefon på rummet? Om jagb vill är det bara att ta in en.
Könssjukdom? men neeej, vad tror ni om mig!
Husdjur? Simba
Bra kompisar? aah, dom duger väl :P
Tar du receptbelagda mediciner? nej, är så frisk så
Vem vill du fika med just nu? fikar inte just nu, om det inte är nyttigt fika :) annars vem vill?

KÄRLEK OCH SÅNT:

Hur gammal var ditt äldsta hångel?  vet inte, fråga inte :P
Hur många har du varit riktigt kär i? riktigt kär vet jag inte om jag varit, kanske 1
Vad tycker du om kärlek? kärlek kan inte beskrivas i ord, inget liv utan kärlek, ingenting utan kärlek
Har du flashat/strippat någon gång? nja, lite skämt stripp är ju alltid kul.
När kramade du någon sist? Har varit hemma själv hela dagen, men simba kramas med mig:)
Saknar du någon speciell person? Systern min, som sagt
Har du svårt för att bli kär? njaa.. faller lätt, men har svårt att bli riktigt kär!
När kysste/hånglade du med någon sist? vet  inte
Ångrar du det? det jag kommer ihåg ,lite ja, men som jagt ångrar ju inget :P
Har du hånglat med någon av samma kön? nej

naturlig?

Hur naturlig är du?(alla tjejer måste göra det här)
Du har....
Mascara över 100 kr(x)
En plattång(x)
En locktång( )
Designparfym(x) 
Fondation över 200 kr( )
Ögonfransböjare( )
Olika borttagningsmedel (x)
Speciell hårbalsam i en sprayflaska( )
Läppglans över 100 kr( )
Hårinpackning(x)
Bodybutter(x)
Bodylotion(x)
Parfym över 300 kr ( 1/2)fick den vet inte vad den kostar :S

TOTAL: 7 1/2

Du ...
Använder locktång/plattång varje dag( )
Använder fondation varje dag( )
Använder mascara varje dag( )
Använder kajal varje dag( )
Avänder läppglans varje dag( )
Använder bodybutter varje dag( )
Använder bodylotion varje dag( )
Använder ansiktsrengöring varje dag(x)
Använder hårinpackning varje dag( )
Använder hårspray varje dag( )
Tränar på Gym( )
Klipper dig varannan/varje månad ( )

TOTAL: 1

Du har...
Tonat håret(x)
Färgat håret(x)
Hårförlängning( )
Piercat dig (x) piercing iörat räknas ju.
Tatuerat dig( )
Tagit hål i öronen (x)

TOTALT: 4

TOTAL: 12 1/2

Totalt:
10 Naturligtvis naturlig tjejen!
10-19 konstgjord behandlad blomma
20-25 fryst jordgubbe
25-30 Barbiedocka , bara plast

Hallå, får man inte använda något utan att bli kallad konstgjord behandlad blomma?Frågor:
Vad drack du senast: vatten
Vad gjorde du igår kväll: titta på film in på natten, åt jordgubbar.
Hur många hamstrar har du haft: ingen, men ett marsvin, räknas det?
Kan du gå ner i spagat: försökte träna mig till det, men inte riktigt.
Vad ska du göra i morgon: njuta av min första typ lediga dag på sommarlovet!
Senaste inköp: MAT!
Senaste film: What a girl want
Vad har du i ditt fönster: massa,  prydnader, kulor...
Tycker du om att cykla: aa de funkar väl
vem sov över hos dig senast: Melinda
Vem pussade du på senast: ojdå, hmm.. det var faktiskt simba!
Vad ska du göra nu: vi ska snart skjutsa pappa till en fest.
Vad ska du göra sen: ha myskväll med min syster som kommer hem och min kära moder.
Vem träffade du sist: de beror på vad träffar betyder..
Vem skulle du vilja träffa nu: oj, jag vet inte...
Sjunger du i duschen: Jao lite jag har högmusik och dansar i alla fall :P
Vem ringde dig senast: Melinda
Vem ringde du senast: modern min
Hur länge sov du inatt: 9 timmar, ändå trött :O
När ska du gå och lägga dig ikväll: När JAG vill!.
Vad gjorde du för tre timmar sen: Åt och titta på tv, hitta mitt bankomatkort och nycklar , jippie!
Vad skulle du vilja göra nu: NÅGOT, kul kanske!
Har du badat i år?: arrå :) 2 ggr, en gång med killar i natten ;)
Tidsfördriv?: sånt här skit
Vad heter du just nu på msn: <Emelie>
Hur många syskon: 1
Kär i någon just nu?: niix :)
Känner du någon som heter likadant som dig?: flera stycken.
Morgontrött?: ganska, men  modern min tycker jag är jätte pigg bara för att jag flyger upp ur sängen när klockan ringer, men gör jag inte det kommer jag inte upp :P
När är du född?: 15 november 1992 tid? typ halvtio på kvällen.
Var bor du?: varför veta?
Nuvarande hårfärg?: blonda jag!
Riktiga hårfärg?: det är ju typ blont, som nu!
Ögonfärg?: blååå
Vad läser du för bok nu? jag har en drkfisk i magen, men den är inte så bra.
Humör just nu? okej, lite uttråkad.
Vad har du för parfym idag? Äppel parfymen, brukar ibland ha cocos och jordgubb.
Vill du ha barn? Ja det är klart!
Hur stort är ditt rum? ganska lagom
Har du tv/dator i ditt rum? yeah, både och :)
Tatuering? nej, skulle vilja haaa, tror jag i så fall antingen en liten i nacken eller på insidan av handleden.
Hur många converse allstarskor äger du? inte ett par! men liknande taxi
Brukar du vara osminkad i skolan?: nja, inte direkt
Skostorlek: 39Frågor:
Brukar du komma i tid: Ja, jag är alltid så nervös för att komma försent, är nog nästan alltid i tid.
Vad hade du i din mun senast: torkad jordgubbe :)
När mår du bra: när jag inte har några bekymmer
När blev du fotad senast: igår
Hur känner du dig nu: okej, uttråkad, vill träna
Kan du laga mat: japp ,är faktiskt ganska bra, MVG i hemkunskap, okej jag är lite mer bra :P X)
Vad pluggar du: väntar på min intagnings resulat...plugar mycket, inte just nu dock -sommarlov!
Vad tycker du om fötter: bra att ha? fotmassage!
Är du smart: kan jag väl säga..men ibland totalt blåst :D
Vad har du på dig: trosor, linne....
Är du aktiv i skolan: ja
Vad saknar du: bla min syster, mitt liv, barndommen....
När och varför grät du senast: igår, film
Var det pinsamt att svara på det: pinsamt? Nej, varför?
Hade du en bra kväll igår: ja okej
Din favoritdryck på morgonen: vatten?
Vad ska du göra i sommar: HA KUL, sola, umgås med mina kompisar, bada, BLI BRUN  och leva livet
Är du nöjd med ditt liv: De där beror oxå på, ganska!
Vad vill du jobba som: vet inte riktigt, resa, språk något i den riktningen.
Har du tråkigt just nu: Svar ja!
Vad gör livet värt att leva: Oj, vilken svår fråga..
Vad i livet ångrar du: ...ska ju inte ångra något...
Är du musikalisk: om det betyder typ att spela gitarr & sjunga och grejer. inte sämst, inte bäst!
Vad lyssnar du på för musik: vinyl 107.1
Kategoriserar du dig själv i någon stil: neej
Är du bortskämd: De tror jag inte!
Är du trött: mm..
Vad gör du imorgon: vet inte... får du väl veta i morgon..


Goddag

Solen skiner, fåglarna kvittrar, blommorna blommar, min kära syster kommer hem dag och jag är på glatt humör, vad mer kan man begära? Jo just det jordgubbar, och det har jag i kylen, så inget!

Ännu en vanlig fredag är här...
Sitter och tittar lite på tv och ska nu snart äta lunch. Ska kanske in till min kära moder i stan på eftermiddagen, bio, fika eller vad vi nu känner för ligger inom en nära framtid... Ses senare!

Torsdag

Lite kort uppdatering om igår, som jag lova.
Vi hade typ som filmkväll och det droppade in lite folk eftersom, första av tre filmer var en riktig skräckis, kommer tyvärr inte ihåg namnet, men det handla om några som råna en bank, åkte till ett spökhus, som var hemsökt av flådda spökmänniskor som växter upp ur folksmagar typ. Jag tittade mest på baksidan av fodralet hela filmen :p är nu ingen oskuld på skräckfilmer länger, vilket jag faktiskt var fram til igår :P Men jag var faktiskt inte den som skrek mest igår,det gjorde Linda och Frida :P
Sedan tittade vi på två filmer till medans vi mumsa i oss, vegetariska chips :P vilket såklart alla är! Fimernas namn: What happens in Vegas, en riktig skratt film och What a girl want, som jag missa slutet på.
Att summera, en riktigt bra kväll!

Idag hade jag sovmogon, trots det var jag trött hela dagen idag. Började jobba vid 13.30, sjöng och fikade ute med pensionärerna. Efter mitt pass blev jag upplockad av min bäste fader på en busstation av an LASTBIL! fatta vad cool, alla bara stirra på mig när jag klev in :P kart de var avundsjuka! Vi skulle till centrum för att kolla på ny MOBIL til MIG! Den nya tre mobilen kommer snart, så jag ska stå ut lite till, vilet är ganska lätt nu när jag VET att jag kommer få den fantastiska med 5 mpx kamera, radio, mp3...ja ALLT!  Sedan var vi såklart tvungna att handla mat, men eftersom jag nu börjat mit nya liv, nyttiga, så öpte vi massa grönsaker, faktiskt inget i våran korg var onyttigt, wow första gången! Min kost ska nu bestå av grösaker och till mesta dels vitt kött så som, fisk, kyckling.
Åt då idag kyckingklubbor, grönsaker i ugn, gnisel/gummi halloumiost oh jesse super sås från ica. Ska nu till efterätt äta jordgubbar, både färska och torkade :P

Min fina men lätt klädsel under denna dag looks like this!
   
Vringad bruntröja, HM, beigea "piratbyxor", haha gulligt namn, från ONLY till hade jag mina rödrutiga taxi.

Yes, yes, yes kommer nu vara ledig till på tisdag, så skönt, ses kanske....när vi ses....

"Min" video idag

Här en video med Rihanna -rehab, gillar egentligen inte henne, men bara för att den här är egentligen ganska bra duger den idag, eller okej den är mer än bra :P...enjoy it while you can, like me!Efter längtade "test" :P

Som ni vet så älskar jag ju alla dessa olika "test", så här kommer även ett till. Och Melinda jag lovade ju at jag skulle fixa mer test och svara på dem så är är dem ju :P

Så lite så!

Min kvinnliga sida:
[ x ] Köpt en hårfön?
[ x ] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[ x ] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[ x ] Pratat känslor?
[ x ] Tänkt på att matcha mina kläder?
[ x ] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[ x ]Ringt upp en person utan konkret syfte?
[ x ] Funderat på namn åt mina barn?
[   ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[   ] Druckit Cosmopolitan?
[ x ]Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[ x ]Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[ x ] Känt mig sugen på en kopp te?
[ x ]Känt glädje över att få blommor i present ?
[ x ]Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[ x ] Blivit arg utan anledning?
[ x ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[ x ] Pratat skvaller?
[ x ] Varit arg/sur utan att tala om det?
[ x ] Kramat en kille?
[ x ] Dansat?
[ x ] Bakat åt dig själv?

Totalt:  20 poäng


Min manliga sida:
[   ]Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[ x ] Ätit en blodig stek?
[ x ] Läst en biltidning?
[   ] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[ x ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[ x ] Skött grillen under en grillfest?
[    ] Läst en bok av Jan Guillou?
[ x ]  Läst ett nummer av slitz?
[    ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[    ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[    ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[    ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[    ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[ x ] Diskuterat bröst?
[    ] Gjort lumpen?
[    ] Läst nick hornby?
[ x ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ x ]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[    ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[ x ] Lagat någonting på egen hand?
[ x ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan? (i skolan)
[    ] Tävlat i att dricka öl?

Totalt: 10 poäng


Nej men jag är ju mer kvinnlig än manlig, det ni!

Frågor om vad?
tycker du att du själv är snygg? [  ]
är du snygg utan smink? [   ]
kan du säga att du själv är ego? [  ]
säger du att du är ful fast du inte menar de? [   ]
är du nöjd med din längd? [ 1/2 ] (är nöjd, men det vore kul om jag blev någon cm längre)
tycker du om ditt ansikte? [ x ] ( nja det kan jag väl göra, ganska i alla fall, det finns värre :P)
är du smaaaaaal? [ x ]
tycker du om ditt hår? [ 1/2 ] ( just nu i alla fall)
brukar du säga fan va snygg jag är!?[ x ] ( ja, men ironiskt, offta så där på skämt :D)
är du smart? [ x ]  ( haha, ja det an jag väl säga, kompis kallar mig sin smarttönt :p, inte för att skryta men jag fick ju 315 poäng nu när jag gick ut nian :D :P jag är väl en tönt!) :P
gillar du din ögonfärg? [ x ]
kan du se normal ut på kort utan att tycka du är ful? [ x ]
har du mycket ego bilder på din dator? [ x ]
har du fina naturliga ögonbryn? [ x ]
gillar du din riktiga hårfärg? [ x ]
tycker du om din klädstil? [ x ]
är du nöjd med dina läppar? [ x ]


TOTALT : 12
1-5 : bad, bad, BAD självförtroende.
6-10 : ryck upp dej! du är fin.
11-15 : egoist.
16-18 : egoist javisst 

HAHA, ja är ego :P slå det om du kan :)
skriv vad du får genom att komentera :P


Tidig

Först nu bara ett måste se; Moonlight tv serien på söndagar 19.00 på trean, om vampyren Mick st John. LOVE IT!

Sitter nu här hos min polare, Frida Lindström, som gärna vill att man skriver om henne :P
 Så här Frida har du dina 15 minuter i rampljuset i min blogg....................Och där var dem slut!
Eftersom Frida är så smart så sa hon till alla andra att vi skulle komma hit vi 18, förutom till mig som nu sitter här, kom vid 17 :P Festen drar väl snart igång och då kommer jag inte ha tid med er så ni får nöja er med alla smaskiga detaljer i morgon. Min enastående partyklädsel idag består av ganska enkla men oerhört snygga kläder ; replay jeans, brunlångärmad tröja, hm, och mitt lilla diamanthalsband. bild kommer kanske sedan om vi tar några :P

Vill även uppmärkasamma, för er som är uppmärksamma, att jag vet att jag lagt ut låten, I will always love you, två gånger i min blogg, men den passade så bra idag så jag var bara tvungen :P så  se Bodyguard!

XOXO

Vad är kärlek utan kärlek...

Jag kan inte fatta att alla filmer ska sluta så olyckligt, men andra kanske tycker det är lyckligt. Jag vill att det ska vara förutsägbart och tjejen SKA få killen i slutet!  En kärleks saga är inget utan en prins och en prinsessa som inte får varandra,. De älskar varandra att de skulle offra sitt liv för den andra, ska man inte få det ända man vill då -vara tillsammans med den man älskar!. Men kanske så är slutet bra, jag kanske inte ser det rätt. De älskar varandra, men kan inte vara tillsammans, men att de vet att de älskar varandra, det kanske räcker?
Men vad är kärlek om man inte får vara tillsamans med den man älskar...


Godmorgon, "Min" video idag

Vaknade faktiskt av mig själv i morse vid 9.30, det är typiskt när man får sova så kan man inte. I dag ska jag bara ta det lungt och titta på tv, just nu tittar jag på Bodyguard, med Whitney Houston och Kevin Costner. så Min video idag är väl inte mer passande än att det är låten I will always love you, med just Whitney Houston.
Idag borde jag väl egentligen ligga ute och sola, och kanske gör jag det senare, men just nu orkar jag inte, brun kan jag bli senare...
Ikväll ska jag på "återträff" eller det kanske inte räknas när sommarlovet inte ens är slut, men jag och några kompisar ska i alla fall träffas. Det blir nog mycket chips och godis och alldeles CRAZY, eftersom det är så vi är :P

Lite frågor...

DIN OMGIVNING
1. Hur många är det i din klass?
- Ska börja gymnasiet till hösten, så vi får se.
2. Känner du några som röker?
- Ja, det är ju alltid några man känner som vill dö i cancer.
3. Hur många är ni i eran familj?
- 4 + en katt Simba, han är lite som en hund; kan sitt, ligg, rulla, upp, vacker tass...
4. Har ni några husdjur?
-Simba.
5. Känner du någon som knarkar?
- Nej, tror inte det?!

OM DINA VÄNNER
1. Har du någon riktig vän?

- Ja, (hoppas inte min lossa vän blir ledsen nu :P ).
2. Hur många vänner har du?
- Är det tänkt att jag ska räkna eller?
3. Vilket kön är oftast snällast?
- Det går nog jämt upp!
4. Hur ser dina bästa vänner ut?
- Som bästavänner ska se ut.

MUSIK
1. Vad är musik?
- En bra avslappningsmetod för mig eller det motsatta -uppiggande.
2. Vad lyssnar du på?
- Det mesta, det som fastnar i mitt huvud är oftast bra, 107,1 vinyl är bra, diggar 60-, 70- och 80-tal.
3. Vad är dålig musik?
- Det som inte fastar i huvudet, som bara resulterar i huvudvärk, skräp!
4. Har du något favoritband?
- Nej.

TRAGISKT
1. Känner du dig värdelös?
- Nej, borde jag det?
3. Röker du?
- Nej, det är jag stolt över. Det är jätteäckligt, är nog allergisk mot rök?!
4. Har du någon gång försökt begå självmord?
- Tanken om att tänka på att ta själv mord har väl kommit upp.
5. Känner du någon som begått självmord?
- Nej, man har ju bara ett liv, vad vi vet.
6. Känner du någon som tänkt begå självmord?
- Nej, som tur är.
7. Har du någon gång gråtit dig själv till sömns?
- Kanske inte tills jag somnat, men innan, värdelöst och sorligt.
8. Har du någon gång provat droger?
- Nej, om inte sniffa på alla rena lakan och kläder räknas:P i så fall är jag beroende!
9. Har du någon gång prövat alkohol?
- nope - stolt nykterist, jag är den som kan skratta och visa upp bilder på er dagen fter :P
10. Är det någon som du brukar ha "djupa samtal" med?
- Nja, håller rätt mycket inom mig.
11. Är det någon som har sålt alkohol till dig?
- Nej, det är det inte.

OM KÄRLEK
1. Är du kär?
- Nja, kan väl inte påstå det riktigt ännu? finns mest grodor just nu, prinen finns väl i framtiden...
2. Vad tycker du om kärlek?

- Det är underbart - så länge det är besvarat, vad vore något utan kärlek?
3. Har du någon gång varit olyckligt kär?
- Ja, det händer väl alltid.
4. Vad är de längsta du har varit kär i någon?
- klart jag har räknat sekunder....
5. Är du homosexuell?
- Nej, men har inget emot de som är :)
6. Tänker du gifta dig när du blir stor?
- Klart jag vill det är ju varje prinsessas dröm.
7. Tror du på kärleken?
- Ja, det är väl klart.


Gillar lite fråge ställningar så irritera er inte på detta, det är ju ett sätt att lära känna mig, om inte bara ignonera detta å, surpuppa...........

"min" video idag

Inte för att denna låten är direkt en utav mina favorit låatr, men den passar så bra idag eftersom jag fixat min blogg, för hur svårt kan det va....


Like it..

Gillar min nya blogg?! :P Jag känner mig såååå stolt, är helt otekniskk, men lyckades ändå fixa med min sida. Hur svårt kan det vara? ja tillräklig när man är totalt virrig...

Här kommer först lite bilder på mina FANTASTISKA skor från igår, bilder på lädsel och annat kommer senare.
    
  
Mörkblå tygskor, fantastiskt mjuka        
                               
 Rödrutiga sandalaktiga i tyg med liten klack

    
Mörkblå randiga i tyg, bara jätte söta 

Taxi (converse lika) i röd och vit mönstrat

Affären finns på många ställen i landet, Dalarna där jag var, men även i Haninge, vad jag vet -Passa på enormt billigt!


Idag vaknade jag av mig själv vid 10 tiden, woow lite sovmorgon, hade då sovit ca 11 timmar efter den långa dagen i går. Skulle iväg och jobba på ålderdomshemt, tredje passet, och ändå känner de inte igen en när man kommer -dementa, tyvärr. Hade tipspromenaden, med bla de frågor jag skrev igår och de kunde faktiskt en hel del.
Jag var nog enorm trött idag också för när vi skulle gå hade alla mycket kul åt mig, jag var helt vimsig. Det handlade om allt från att jag tappat bort både mina hemmanycklar och mitt bankomatkort till att vi skulle gå till bussen och jag tittade på kl 11 när klockan var 3. Låter kanske lite rörigt, men det var skit kul, jag bara flabade. tur att dtta inte var första gången jag var där då hae väl de trott jag var galen och inte skulle få komma tillbaka :P
Har i dag mest slappat, fixat med bloggen, som ni ser, ätit flintastek med wook, ska börja äta nyttigt - bara grönskaer och typ vitt kött och fisk, får se hur länge det håller :P Typ en timme för då ville min kära moder och min bäste fader äta efterätt och fira igår, så jag var tvungen att äta, men det ar inte svårt att säga ja :P


Detta underbara; maräng, frukt, kolasås, chokladkulor och glass.

Måste bara tillägga inannan jag slutar;
1. OMG asså jag kan inte fatta att det är sant, jag ska få en ny MOBIL! fatta! Eftersom jag har mitt barnbidra ska jag betala själv, men den mobil jag har nu betalas fortfarande av och det ska mina underbara skapare betala. Och den nya mobilen kommer bli mycket billigare än kostnaden nu, FANTASTISKT! jag är i exstas, eller hur skutton det nu heter och stavas!
2. Min bäste fader kom idag hem med ett tiotal parfymer, alla i kända dyra märken, som han bara FÅTT på sitt nya jobb. Det var till på köpet tjej parfymer och till det hade han även mascaror och foundation.. Jag är nog den lyckligase på två ben just nu! Nästan i alla fall, ses när vi ses....

"Min" video idag

Idag tänkte jag faktiskt inte lägga ut min favorit video eftersom det inte är min dag, utan mina föräldrars.


 
Detta är  en utav min moders favorit låt 


 
Detta är en utav min pappas favoritlåtar, han gillar flera av Ozzys låtar

GRATTIS!

Ja må dom leva..... Grattis kära moder och fader på födelsedagen! Man blir bara visare ocg snyggare med åren så var inte oroliga, ni är unga och har halva livet kvar. Jag drar väl vidare snart och då öppnas ett nytt kapitel i erat liv. GRATTIS!

I morse blev jag väckt, igen tidigt, klockan 5, fattar hur trött jag var för jag tittade klart på en film i går till 24. Sedan som alltid har jag svårt att somna trots att jag var dödstrött. Vi skulle i alla fall köra först pappa till nya jobbet, grattis, sedan mickis och en kompis till ett ridläger i DALARNA! Så jag och min kära moder åkte bil i nästan tre timmar. 
          När vi lämnat dem gick vi till ett outlett, som visade sig ha bara sportkläder och inte ens så billigt, men modern min hittade ett par snygga tygskor för 50 spänn, DET var billigt. Vi går även in på en skobutik som visar vara typ den billigaste i sverige, jag köper inte mindre än 4 par skor och min moder köper ett par till, till sig och ett par till min kära, och nu saknade, syster.
           När vi åkt en stund ringer såklart telefonen och min kära moder är tvungen att åka till jobbet, vi stannar snabbt på en restaurang där jag äter thai wook, mycket gott och nyttigt.
           Sitter nu här på min moders jobb, regnet öser ner och jag tror jag börjar få lite ont i huvudet. I kväll ska vi fira, födelsedag. Med vi menar jag idag lilla jag, min kära moder och min fantastiska fader, systern min kommer ju hem på fredag. Vi ska i alla fall fira med att gå på en thailänsk restaurang, jag vet thailänskt igen, men jag bara älskar det så det gör INGENTING! vem tackar nej till thai mat?!
        
Här kommer en liten frågetvling, vi får väl se om ni är smartare än pensionärerna på ålderdomshemet, de ska nämligen svara på bla dessa två frågor i morgon på en tipsrunda!

1 Vilket djur? Man är hungrig som en ....

1 Varg
X Björn
2 Gris


2 Vad hette Tysklands diktator under andra världskriget?

1 Adolg Hitler
X Joseph Stalin
2 Arnold Schwarzenegger

Ganska lätta va?! Men så dementa som de gammla är så kan detta vara svårt nog. Svara gärna på frågorna genom att komentera, svaret kommer om någon dag, men jag gissar att alöla redan kan svaren. I så fall grattis, detta är kanske den första tävling du fått alla rätt i........

"min" video idag

Idag gillar jag denna gammla låt, harpan är cool...Zzzz! Hata godis!

Zzzzzzzzzz! Så seg som jag är nu efter baren kvälls party, och då inte ens så vilt och länge, så fattar jag att Britney blev totalt slut, men jag skulle aldrig raka håret. Och Paris, hon lär ju behöva ett års sömn och många huvudvärkstabletter.

Jag vaknade i alla fall sist av alla i morse, kl 11, och ändå var jag nog tröttast, man är ju tonåring! Jag borde då ha börjat dagen med en stadig frukost, men så blev inte fallet. Jag var inte alls hungrig och tog bara en macka som ett måste.
Så om gudarna inte gillade mig kom en granne med en enormpåse godis som bara blev över från i går. Jag vet nog vad du tänker, -hallå dum i huvudet inte vilja ha godis, men det var inte det jag menade. Jag ville ha godis och jag åt MASSA! Jätte bra på en halvtom mage. Så när det var dags för lunch var jag självklart inte hungrig, men nu var jag ju tvungen att äta något, -pasta carbonara!
Alla grisar, gäster och jag, trängde nu upp oss i soffan och tittade på, ja, en utav det roligaste filmer jag sett, -Lange flate baller! En film om Norrmän som skulle på fotbollsresa, för Norge går till vm final. Så mycket som vi garvade skulle jag inte bli förvånad om grannarna undrade vad vi hade druckit. i och för sig hade vi det, men inte SÅ mycket :P
Men det jag ska komma till är att jag nu ska sluta äta godis! Join the club! Min klubb ska heta Hata gosis! det är väl orginellt?! :P I alla fall så mår jag nu alltså  inte så jätte bra eftersom jag knaprat godis i flera timmar. Fet som en kossa vi ll man ju inte bli heller, så härdanefter blir det frukt och nötter och kanske, kanske, lite naturgodis! Och som kaka på kakka, bokstavligt, åt vi tårta och bullar på eftermiddagen, Mina kära föräldrar fyller  år på måndag, grattis, och ja det fyller båda år på samma dag den 23/6, så våra gäster tyckte det var bra att fira dem idag! herregud, vad ska jag ge dem i födelsedagspresent?!
Ska nu i alla fall äta lite middag, hamburgare, potatissallad, och/eller bröd. Får väl se hur mycket jag vill äta.
Måste bara berätta en sak "att bro på" ingenting; Jag har fått jätte långa naglar! Det är rekord för mig :p de är långa och  snygga eftersom jag inte tränar handboll nu, så vi får se hur länge de håller, jag ska lägga på någon förstärkning. Oj juste det jag har ju nu inte tränat på länge måste sätta igång :P man måste ju vara u form nu inför beachen :D
Ska nu då äta, smaklig måltid till mig!

00.32

Klockan är nu 00.32 och jag kom precis tillbaka från bastun, sitter nu med en morotskaka :P
Har hera kvällen umgåts med killarna och våra gäster ;) mycket kul! Till middag åt vi fläskfile med potatis, kall, med feta, roccula och oliver.
Party Party blir det väl nu ses senare idag ;)

Godnatt så länge, men min kväll är bara ung!

Midsommarafton

Hej alla, GLAD midsommar!
Idag blev jag väckt  ur min dröm vid 9 tiden, eftersom jag ätit så enormt mycket morotskaka var jag inte hungrig ovh åt ingen frukost. Det ångrade jag lite senare när vi alla stod nere vid sjön och fixade kransarna till midsommarstången. På väg tillbaka gjorde vi i ordning vår "låda" vi har här på landet. De är sådanas farthinder för bilar, en tävling om att göra en låda fin. Vi fyllde då våran med de fejkbullar vi gjort, och under hade vi en underbar valmoduk.
När vi kom tillbaka förberede vi för lunchen, Uffe, Ullis, Emma och Oskar komma. Det blev tacos, ägg och omelett till barnen, de vuxna åt såklart den illa sillen.
Sedan var det dags att gå ner eftersom vi är med i festkomiten. Mickis och jag skulle ansiktsmåla, vilket var till en början en stor hitt, men när regnet började vräka ner och alla sprang för att säka skudd dränkta som råttor, gick det inte lika bra :P men nu kunde ju de som blivit målade bli målade igen eftetrsom fägen ran av :P
Sådan otur som jag alltid har i spel, måste ha enorm tur i kärlek då, så van jag NADA! Jag fick en godispåse från fiskdammen och en twixpåse för att vi var med och fixade. Men så snälla vänne som man har så bjöd alla mig på en varsin sak <3 klart, det finns ju snålisar, men de bjuder jag inte igen nästa gång :P eller kanske man vill ju vara snäll och det var just det jag var jag bjöd på mina fantastiska bullar!
Nu sitter jag här och diggar gammla låtar, värsta partyt här :) Mumsar lite på godiset och har faktiskt torkat!
Ska grilla lite i kväll och kanske kommer några kompisar,  till familjen, över här i området. De är 4 vuxna och 4 ungdommar i vår ålder, och nu kommer jag till det ; -KILLAR! några av dem är riktigt heta :P
Vi får väl se, ses senare!

XOXO


P.s om någon ville veta min fina midsommar klädsel är den: svarta pantalonger, rosamönstard med guld tröja/linne som går ner en bit under rumpan :P till har jag en svart kofta, urtjusigt. bilder kommer kanske senare. Slut på p.s

"Min" video idag

Min favorit video idag, midsommarafton, DANS RUNT MIDSOMMARSTÅNGEN!

HAHAHAHA!

Test

Hitta lite test på en sida, alltid lite kul :P
Här kommer alla på en gång!


(Man kollar i telefonboken i mobilen)

Har du kysst nummer 7 ? - ehh, haha, kanske, i så fall när vi var mindre, tror inte det, vem vet :p, gick i samma klass från 6:års till 5:an (Anton Hedenström)
Brukar du vara med nummer 19 ? - Inte direkt gick nu i samma klass 9:an men vi var aldrig mer än i skolan ibland (Elin anner)
Gillar du nummer 25?- Vet inte känner inte henne så mycket längre ( Emelie Wid)
Är nummer 3 din bästis?- ehh, nej, hahaha, det är min gammla tränare :P (Anders Berglund)
Är nummer 18 en sötnos? - Nja, det är min kusin:p (Elias Ekstrand)
Är 6 en person du hatar? - Nej verkligen INTE, det är ju Annie med sin feeling :D (Annie)
Älskar du nummer 16 ? - Nja, Anna.s är snäll, men sorry jag gillar killar.
Är nummer 22 snäll? - Ja, jag antar det. (benjamin, ung omsorg)
Går nummer 5 i samma klass som dig? - nepp (Anna sporre)
Var du med nummer 23 idag? - Nej verkligen inte, vi är inte ens kompisar :P (Ellinor Malmodin)
Har nummer 30 en likadan mobil som dig? - Ja det är klart, vi är TRE fans (Frida Lindström)
Är sista numret sämst? - kanske, inget speciellt (3svar int.)
Har du haft samlag med nr 36? - HAHA, nej gud nej (Ida i handbollen)


Tio första:
Första bästa kompis: Veronica
Första bil: Har ingen än
Första kärlek: har nog inte haft någon riktig än, när man var mindr räknas inte, i så fall henning som jag var ihop me ganska länge :P
Första husdjur: marsvin, min älskade pluto, miss you<3
Första semester: Gotland, 7månader på ett bröllop
Första jobb: Vivo
Första köpta skiva: kommer absolut inte ihåg :S
Första riktiga kärlek: samma som första nkärlek, de hör ihop tycker jag
Första piercing: Öronen
Första konsert: Magnus uggla, satt i ett träd utanför :P

Nio sista:
Sista alkoholdrycken: alkohol, va jag är nyktlerist!
Sista bilfärd: till landet
Sista filmen du såg: Super Zebran :P
Sista ringda telefonsamtal: min kära moder
Sista bubbelbadet: oj, länge sedan, skulle behöva koppla av
Sista spelade cd: High scholl musical, på väg hit till landet :P
Sista kyss: en godnattkuss till pappa <3
Sista gången du grät: Lite till moulin rouge
Sista måltiden: Några timmar sen, fjärilspasta med köttfärsås

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej
Blivit arresterad: Nej
Blivit kär vid första ögonkastet: Nej
Fått ditt hjärta krossat: Ja
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Säkert, man sa ju det när man var mindre utan att fatta dess innebörd
Haft ett one night stand: Nej
Busringt till nån: Ja

Sju saker du har på dig:
1. Linne, rosa
2. Cardigan kofta, mörkblå
3. belockarmband, silver 9 berlocker
4. pantalonger, svarta
5. Hotpants
6.bh
7. strumpor

Sex saker du gjort idag:
1. Åkt buss
2.Sällat med äldre ,jobb 
3. åkt till landet
4. ätit korv
5. gjort fejk bullar
6. bakat ÄKTA morotskaka

Fem favoritsaker just nu:
1. Landet
2. Tv:n
3. Datan
4. Kompisarna
5.Kylskåpet

Fyra personer du kan berätta allt för:
1. HAha jag litar inte på någon :P
2. men min kära moder får väl höra en del
3. -syrran är ganska trogen
4. -

Tre val:
Svart eller vit: Svart
Sommar eller vinter: Sommar
Choklad eller chips: Choklad

Två saker att göra innan du dör:
1. Leva livet! Resa, jobba,...
2. Få en under bar familj, tråkigt kanske men alla vill ha en så  det är ett måste!

En sak du ångrar:
1. Jag ångrar inget!


Normal-test

Om du får under 30 är du normal

( ) Jag har dragit ut tre eller fler tänder.

( ) Jag har brutit något.

(x) Jag har börjat blöda väldigt mycket.

(x) Ibland önskar jag att jag dog.

(x) Jag är rädd för döden.

(x) Jag tror att det finns spöken & hus/gårdstomtar.

( ) Jag har sett ett spöke eller en hus/gårdstomte.

Totalt: 4

(x) Jag har ramlat av en stol.

(x) Jag har skrattat så att jag inte kunnat stå upp.

(x) Jag har gråtit väldigt mycket.

(x) Jag har rymt hemifrån.

( ) Mina föräldrar har slängt ut mig ur huset.

(både och) Jag tror på Gud.

Totalt: 4 1/2

(x) Jag använder nån form av eyeliner/kajal.

(x) Jag använder mascara.

( ) Jag använder skarpa färger på mina läppar.

( ) Jag dricker inget annat än vatten.

(x) Jag är galen i godis.

( ) Jag är tuff.

(x) Jag är över 144 cm.

(x) Jag är över 155 cm.

Totalt: 5

(x) Någon har sagt att jag är liten inom det senaste året.

( ) Någon har sagt att jag ser längre ut på bild.

(x) Jag är blondin.

( ) Jag är brunett.

( ) Jag lyssnar bara på punk.

(x) Jag har ljus hy.

( ) Jag blir lätt brun.

Totalt: 3

( ) Jag väger mindre än 50 kg.

(x)(hål i öron) Jag har en eller flera piercingar.

( ) Jag har en eller flera tatueringar som inte går att tvätta bort.

( ) Jag har trampat i hundbajs när jag var barfota.

( ) Jag hatar choklad.

(x) Jag älskar godis.

Totalt: 2

(x) Jag har gråtit när jag tänkt på ett minne.

(x) Jag har skrattat när jag har tänkt på ett minne.

(x) Jag är känslosam.

(x) Jag brukar känna mig som en idiot.

(x) Jag undrar varför jag föddes ibland.

( ) Jag tror att Eva och Adam var dom första människorna på jorden.

( ) Jag tror på Gud.

Totalt: 5

( ) Jag har sett samma film 3 gånger i rad.

(x) Jag har lyssnat på samma låt 6 gånger i rad.

(x) Jag har dödat en spindel.

(x) Jag har försökt dränka massa myror.

( ) Jag har kissat på mig av skräck när en eller flera insekter krypit på mina ben.

(x) Jag har skrikit av skräck när en eller flera insekter krypit på mina ben.

Totalt: 4

(x) Jag är allmänt ointressant.

( ) Jag är tråkig.

(x) Jag får andra att skratta.

(x) Jag skrattar ofta.

Totalt: 3

TOTALT: 30, jag är normal, det trodde ni aldrig va? =D


HAHA många test nu vet ni en del om mig, mycket skit, men en del intressan kanske...


"Min" video idag

Detta kanske blir lite som en video blogg nu, men jag gillar att lägga in den videon jag gillar för dagen.
Så idag är detta "min" video. imorgon? får vi se då!


Whitney Houston - I Will Always Love You

Video

Hitta denna video hos en kompis och jag håller med, den är skiiit bra, lyssna!


Landet

Igår var det full fart hela dagen. Nästan hela dagen bakade jag bullar, över 100 st, som vi ska ha till midsommar. Sedan var det packa som gällde, med skrik och springande blev vi till slut klara precis innan min kära moder kom hem. Jag skulle jobba dagen efter så min kära familj åkte medans jag skulle sova hos Micke och Maggan. Där åt vi hamburgare med pommes, som var skiiiit länge sedan jag åt, mumms!

Idag åkte jag till ålderdomshemmer och hade riktigt trevligt, gammla är så gulliga. Efter mycket krongel med att hitta mig :P var vi äntligen på vägen. Under hela bil resan sjöng Ida och jag för fulla halsar till hela melodifestival skivan och även några låtar från high school musical 2 :P oooo jag sjunger såååååå bra!
På vägen stannade vi för korv, kiss och rök paus, vilket var väldigt kul eftersom vi var så trötta.
Väl framme började jag och mickis göra bullar av strumpbyxor som vi ska göra ett fikabord av till en låda här på landet. låter rätt skumt, jag vet men låtsas att du fattar :P
till middag åt vi fjärilspasta med köttfärsås gjort av min kära moder ovh maggan, medans mickis och jag satte pärlor på bullarna som ska föreställa pärlsocker. ligger nu här på soffan på landet, med doften av morotskaka som jag precis gjort, längtar tills den är kall! De andra reser partytält vid badet inför vårat årliga midsommarfirande, jag co hmickis ska sälja lotter och ansiktsmåla.
Ska kolla om kakan är sval, ses!

XOXO

Ansiktsmålning

Ida vaknade jag som sakt hos Ida, som jag var barnvakt till, (hennes blogg har raderats). Under för middagen ansiktsmålade jag henne inför midsommar, då jag och Mickis ska måla småbarnen

Här är ett exempel som jag gjorde, en fjäril.

Som ni vet så gjorde jag ju rosa slingor, som jag nu redan vill bli av med :P Det ser förjävligt ut, ursäkta.
Jag försökte färga över med moss, vilket inte funka. Ska nu färga över med permanent ljus kopparbrun färg. Får se hur jag gör slingor eller hela :s blir det inte bra vet jag inte vad jag gör. Jag ska i alla fall behålla en del av håret blont.
I dag åt jag tomatsoppa, revbenspjäll och bröd till lunch. Middag blev väldigt sent vi köpte med oss färdiggrillad kyckling när vi var i affären och köpte hårfärg tilll mig. Till hade vi sallad, paprika, tomat och äpple.

Vi ses, får se HUR jag ser ut, men det är i alla fall samma jag :/


Sommarblogg eller?

Mitt nya tema resetema! Jag ska ju faktiskt läsa sam internationell till hösten, som troligtvis leder till något inom  resebranchen, därför passar väl detta tema mig?! Detta är ju nu först och främst en sommar blogg och sedan får vi se hur det blir, och är inte detta tema lite sommrigt :p

ses! bara X

Jag tar hand om era far- och morföräldrar :P

Idag, som alla andra dagar sedan skolavslutningen, steg jag upp ganska tidigt för att åka i väg till mitt somarjobb -äldreomsorg! Jag har tystnadsplikt om vad jag gör där, men jag kan säga att det var mycket intressant och givande. Det roligaste är att prata med de dementa som säger samma sak var 5 minut :P En dam var jätte söt och sa att jag såg ut som en docka :)
Jag och tre till var där i bara två timmar, lika lång som resan blir dit och hem. 
På hemvägen stannade jag i centrum och köpte nagelack, ill rosa, som matchar mitt hår, jag har fått jätte långa och fina naglar :D, och jag lånade ansiktsmålingsböcker till midsommar.
När jag kom hem slappa jag lite och åt eftersom jag var utsvulten. Det blev lite bacon, köttbullar, paprika, purjo och ost röra, ganska nyttigt faktiskt.
Senare åkte jag till Ida, www.handbollsida.blogg.se, som jag ska passa i morgon. Här fick jag middag, utsökta revbenspjäll med potatissallad.

XOXO

Eken och stan

I dag steg jag upp tidigt igen, som varje dag sedan avslutningen, sulle alltså spela match på eken. När det var någon minut innan matchstart visade det sig att våra motståndare hade drafit sig ur. Vi fick då vänta i typ 2 timmar till nästa som vi förlorde på sudendeth. 
Skulle till stan med min Melinda, men som sagt när jag komme hem blev det lite annorlunda, eftersom jag älskar dig Melinda, men iblan kan ha väldigt svårt att komma ihå det,  ska jag inte gå in på detaljer.   alla fall så åkte jag till stan med min kära moder och fader. Där köpte vi rosa hårfärg, som jag gjorde slingor med senare, lite kul!   Vi åt såklart den underbara glassen på montis i galerian och jag köpte till sist berlocker till mitt pandora armband.
Till kvällsmat åt vi super goda varmamackor med kantareller, och jag tittade på det bästa program som finns Moonlight, går 19.00 på trean på söndagar, du måste kolla. Ska nu titta på filmen Mona Lisas leende, ses. XOXO
 p.s som tur är går det att tvätta ur :P

Sverige vs Spanien

Bion med Petra var en sån där klassisk bra film som är förutsägbar, men ändå inte, man måste se hur det slutar. -Brudens bäste man, en kille som blir brudtärna :P
Efter bion gick vi till kungshallarna och åt , jag kyckling spett med bulgur och sallad, för att vara  lite nyttig.
             Senare på kvällen drog jag och Melinda till Alby där vi mötte Petra och några till, min gammla barndomsvän Gustav var där så det var lite roligt med ett kärt återseende.

Idag fick jag ingen direkt sovmorgon heller, har inte fått det på hela veckan. Skulle på kick off inför sommar jobb då vi hade lite vanliga TRÅKIGA lära känna aktiviteter och info, till lunch fick vi skinkrörafyllda baguetter, lyssna bara hur det låter -URK!. Nartulitvis var det denna dag då Eken cup är så jag missade två matcher, när vi då åt lunch på kick offen bestämde jag och Elin att vi skulle skippa resten och åka till Eken så jag kunde vara med på sista matchen.
             Det var nog ganska bra att jag gjorde det för de hade förlorat de tidigare matcherna och vi förlorade även den sista, men den var faktiskt riktigt bra. Vi kämpade och örlorade med 13-8. Mycket bättre än de andra, jag vill nog säga att det är lite tack vara mig!

Vi har ni precis ätit efter den mycket spännande Sverige vs Spanien matchen som tyvärr slutade i förlust när Spanien gjorde mål med 1 min kvar på tilläggs tiden. Vi har gäster och de vuxna blev ganska hysteriska, men vem blir inte det närman är inne i en match. Jag är ingen fotbollsfantast, men när det är Sveriga och alla siter framför en 42 plasma tv i sveriga tröjor och hejar, vem rycks inte med?! Maten var i alla fall fantastisk, "yaki niku", gjort av min kära moder.

                                                                                                                                                Måste vara lite social nu ses!  XOXO

Ska sticka..

Hej ska nu dra vidare på stan, ska på bio med Petra danspartner, 
ska se Brudens bäste man, återsår att se om den är bra, vi ses.

XOXO          9/6 2008

Hej här kommer ett inlägg som jag trott försvann, men nu hittat 9/6 2008

Min dag började vid 8.30 då jag, Jennifer och Frida fixade med vårat bildspel som skulle visas för 9:orna i vårat lag. Mycket uppskattat med många skratt.
Sedan gick vi på vernisage och tittade på varandras konstverk, till bjöds det snacks och champis, som på riktiga vernisager(lite lyxigt).
När vi hade en timmes rast innan den efterlängtade avslutningslunchen kilade jag hem med lite gammla böcker och blev överraskad med fika av min gilliga fader.
Tillbaka till skolan och lunchen då det, som vi trott, bjöds på rostbiff med potatissallad.
Dukig som man är så höll jag och Melinda ett tack-tal till våra "älskade" mattanter. Efterrätten bestod av vanilj och chokladgalss, vilket jag inte tycker om, så den åt Jennifer gladeligen upp.
Sista "riktiga" skoldagen. Ännnnnnnnntligen slut!
Tack Forellen, se you suckers, NOT!   :P

Jag kan förstå om ni inte fattar vilka alla är som jag skriver om, men det spelar egentligen ingen större roll, är ni jätte intresserade så fråga bara

Kram Emelie

Fredag? redan...

Hej där!
Emelie här igen, detta kommer kanske funka trots allt.
Jag vet jafg har bara närgra inlägg, men nu på sommaren har jag lite mer tid, och jag har ju även mobiltbredband, så jag kanske för en gångs skull lyckas med en blogg -sommarblogg kanske!

Idag blev jag faktiskt väckt vid 7, fatta på sommarlovet. Jag skulle till tandläkaren, suck. Men för att göra något gott utav det dåliga, köpte vi lite nybakat bröd, bakelser, jordgubbar, naturgodis och faktiskt lite vanligt godis. efter att inte ha ätit på länge, godislöfte typ, så blev jag litwe sugen nu efterskolavslutningen, men för att vara ärlig så var det inte så gott, väldigt sött bara.
Idag ska jag kanske vara med Petra danspartner, vad vi ska göra återstår att se, kanske kommer hon in till stan eftersom jag redan är där. Ska i alla fall köpa ansiktsfärg till midsommar då jag ska bli konstnär och barnen blir mina skapelser.

XOXO Emelie

Många inlägg!

Jag har lagt in många inlägg idag, jag vet galet!
Men ska bara berätta kort om min dag.

Under dagen städa jag mitt rum till toppen! Sedan var jag med Sara den rara, vi bakade världens godast tårta; Citronsockerkaka, marsansås, jordgubbssylt, grädde, marsipanlock och färska jordgubbar ovanpå. Låter kanske lite weird, men det var skiiit gott. tyvärr ingen bild på detta konstverk. Denna gjordes eftersom Sara fyllde år  i går, GRATTIS!
Hon fick faktiskt en regnbågsklubba av mioa, det skulle ha varit en hello kitty, som hon älskar, mn det hitta jag såklart inte.

XOXO Emelie

Balen

Oj oj, jag vet inte ens  var jag ska börja!

I alla fall, när jag kommit hem från lunchen börjad jag smått göra mig i ordning, och det var nog tur för mot slutet blev det ganska stressigt ändå :P 


Jag på balen; håret gjorde min lära moder och sminkningen gjorde jag faktiskt själv!

Jag ska försöka förklara det mesta med hjälp av mina bilder,
 för jag var nästan som en riktig fotogrf, jag var gym!Här är några kompisar utanför balen.


Från vänster: Cattis, Emma, Frida, Jag, Melinda.
Kompisar från min skola.


Uppe från vänster: Jag,  nej gud har glömt ditt namn förlåt fixar detta när jag kommer på, Sara den rara, Annie med feeeeeling, Petra danspartner. Nere från vänster: Cattis, Melinda honney bonney.

Under kvällen serverades det kycklingfilé med koktstekt potatis, sås och sönderkokt broccoli.


Senare under kvällen, det bildades tåg och vi var självklat med; Jag och Sara.


Jagoch Sara den rara.


Party under kvällen, Annie närmans och Sara.


Frida ger allt!


Kvällen var otrolig, den bästa i mitt liv, fler bilder kommer senare jag lovar.
Tills dess, ha det, vi ses!

XOXO dansdrottningen Emelie

10 Juni 2008

Hej igen!
Här kommer nu lite detaljer om den efterlängtade skolavslutningen och framför allt balen. Ja har så mycket att berätta men ´ska försöka hålla mig kortfattat, FÖRSÖKA!


Skolavslutningen var äntligen här och för min del började den i kaos, det började med det usla vädret -REGN, hallå på skolavslutningen!. Allt som kunde bli fel blev fel, hår, smink kläder. I alla fall enligt mig, vilket säker berodde på mitt humör, för enligt andra var jag fin, vilket jag insåg senare när jag blev lite gladare. Det som bara blev lite för mycket var när våra lärare ringde och det visade sig att de inte tittat på nyheterna för vädret höll på att spricka upp, som det var sagt, men nu skulle vi ha skolavslutningen i aulan, INOMHUS! Katastrof, för hela skolan får inte ensa plats där INNE! Dessa fina kläder köpta på ginai god tid gjorde mig ensam med jus denna outfit! till höger står min kära moder <3
Jag och min kära moder; i min skolavslutnings outfit från gina.

Men, men vi gick ner till skolan i tid och jagoch min kära moder tog en fika, morotskaka. När vi konstaterat att dena dag kommer bli ihåg kommen hela livet eftersom den blev så dålig och annorlunda, blir jag på lite bättre humör. För vem kommer ihåg en vanlig bra dag?! Vi kommer ha kul åt detta om 50 år.
Men bara för att jag blivit gladare upptäcker jag att jag fått skavsår av mina nya högklackade skor. Vi kilar iväg, jag utan skor, till apoteket.
Dagen blir då en utav de bästa i mitt liv: jag får premier för mina fina betyg; 15 MVG och 2 VG, det ena är från rektorn en ordbok, andra är från mitt lag, kunskaps pris. Jag får även fina presenter av mina föräldrar.
När skolavslutningen är slut går vi på restaurang med familjen.

mer om balen kommer snart!

XOXO Emelie

Hallå Världen!

Hallå där!
Detta är alltså mitt första inlägg, woow!
Efter skiiiit många försök med massa krångel så har ni nu detta inlägg.


xoxo Emelie


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0