MIN FANTASTISKA MOBIL!

Hej! Har varit lite upptagen med allt möjligt..men nu är jag här :P
en liten uppdatering:
I går var ju faktiskt en ganska fin dag, sol. Jag solade då lite, måste bättra på brännan. Var sedan i centrum med Mickis och handla massa mat, låna bäcker och köpte med lunch hem, yakiniku. Senare vid 18 var jag och pappsen nere i cetrum och handla ny mobil till mig :D

På kvällen kollade vi på tv; Crowned, Girlicious, Prodject runway och sex and the city ;)
Idag har jag varit i stan med Mickis, shoppade bikini och kläder, toast från seven eleven, glass från montis, kända stället i gallerian, och sedan på vägen hem köpte vi smoothies och naturgodis.
ska nu ha lite modevisning för mammsen och pappsen, så bilder på kläder kommer senare. ;)

Kommentarer
Postat av: Priscilla

Fin mobil!

2008-07-11 @ 16:20:24
URL: http://priscillass.blogg.se/
Postat av: Frida Lindström

Hej!



Mitt namn är Frida och jag har äntligen, efter två års arbete, blivit klar med en bok som jag arbetat med. Jag har valt att göra boken på egen hand helt utan inblandning från förlag etc vilket också innebär att jag inte har tillräckligt med resurser för att marknadsföra boken. Den främsta målgruppen är tjejer och jag har därför letat upp en massa intressanta bloggar för att visa upp boken där. Anledningen till det är att jag vill se om det finns något intresse av den, jag har har nämligen inte tryckt den ännu och min fråga är därför om det är någon som tycker att boken verkar vara intressant så att jag vet på ett ungefär hur många jag kan trycka. Kolla gärna in länken och hör av er om ni tycker att den verkar intressant. Ursäkta ”reklamen”. Tack på förhand!

http://www.mattraningangest.se/

2008-07-11 @ 20:45:55
URL: http://www.mattraningangest.se/
Postat av: Frida Lindström

Hej!



Mitt namn är Frida och jag har äntligen, efter två års arbete, blivit klar med en bok som jag arbetat med. Jag har valt att göra boken på egen hand helt utan inblandning från förlag etc vilket också innebär att jag inte har tillräckligt med resurser för att marknadsföra boken. Den främsta målgruppen är tjejer och jag har därför letat upp en massa intressanta bloggar för att visa upp boken där. Anledningen till det är att jag vill se om det finns något intresse av den, jag har har nämligen inte tryckt den ännu och min fråga är därför om det är någon som tycker att boken verkar vara intressant så att jag vet på ett ungefär hur många jag kan trycka. Kolla gärna in länken och hör av er om ni tycker att den verkar intressant. Tack på förhand!

2008-07-11 @ 22:16:13
URL: http://www.mattraningangest.se/
Postat av: sandra

haha, varför von jrdgubbe? :P

2008-07-13 @ 16:48:54
URL: http://marinoni.blogg.se/
Postat av: jennifer

Jag älskar onsdagar, en hel kväll framför tv:n =) HA en bra dag!

2008-07-14 @ 09:35:04
URL: http://girlinlove.blogg.se/
Postat av: Elvin

Skitsnygg Mobil :D

2008-07-14 @ 13:03:55
URL: http://verte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0